Tala Fou

Tumau i tala fou ma mea tutupu

Tala Fou

Ta'iala Sili i le MLQ2S Fa'asologa Smart Dual Power Automatic Transfer Switch

Aso: Aperila-01-2024

 

I le televave o le lalolagi i aso nei, o le le motusia o le eletise e taua tele mo pisinisi ma alamanuia. Le MLQ2S fa'asologa o le atamailua mana otometi fesiitaiga kiose ta'aloga-sui i le fa'amautinoaina o le fa'aauau pea o le paoa i fa'alavelave fa'afuase'i. O le ki o loʻo i ai se mamanu faʻamumu malosi faʻamago, faʻatagaina e galue faʻaauau ma faʻalagolago mo se taimi umi. Fa'aauupegaina i se fa'aaliga tele-laui tua LCD, e maua ai se fa'aoga fa'auo fa'aoga, fa'agaioiga faigofie ma le maualuga o le atamai.

MLQ2S faasologa atamai lua mana fesiitaiga otometi ki o se oloa fou o mechatronics. O ona uiga fa'alelei e fa'alelei ai mo pisinisi ma alamanuia e mana'omia se fa'atonuga fa'aleoleo eletise. O le tetee malosi o le ki i le mago e mautinoa e mafai ona tetee atu i tulaga faigata, ma avea ai ma vaifofo mautu mo mana'oga ogaoga o le eletise.

O se tasi o vaega mata'ina o le MLQ2S fa'asologa o le fa'aliliuina otometi lua mana fa'atauva'a o lona fa'aaliga LCD tele i tua. O lenei vaega e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga se faʻamatalaga manino ma faʻaogaina mo le faʻaogaina faigofie ma le mataʻituina. O le ki e fausia ai se feso'ota'iga fa'atalanoaga lelei a le tagata-masini, fa'aleleia atili le poto masani a le tagata fa'aoga, ma avea ai ma vaifofo sili ona atamai mo le puleaina o malosiaga.

O le MLQ2S fa'asologa o suiga otometi fa'afeiloa'i fa'alua fa'alua ua mamanuina e tu'uina atu ai le fa'aauauina ma le fa'atuatuaina mo se taimi umi. O lenei fa'atuatuaina e taua tele mo pisinisi ma alamanuia e le mafai ona fa'agata fa'aletonu ona o le motusia o le eletise. Faatasi ai ma lenei ki, e mafai e tagata faʻaoga ona mautinoa o le a tumau pea lo latou malosi, e oʻo lava i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

I se aotelega, o le MLQ2S fa'asologa atamai lua mana fa'aliliuina otometi ki fa'aliliuga ose fofo pito sili mo atina'e ma alamanuia e fa'amuamua le tu'uina atu o le eletise e le motusia. O ona foliga sili atu, e aofia ai le tetee malosi i le faʻamagoina, o se faʻaaliga LCD tele backlit, ma le faʻaauau pea o le faʻagaioia o taimi umi, e faʻaoga lelei mo soʻo se faʻalapotopotoga o loʻo suʻeina se faiga faʻalagolago i le eletise. Faatasi ai ma lona mamanu sili ona atamai, o lenei ki e setiina ai se tulaga fou mo suiga faʻafeiloaʻi otometi lua, e maua ai se faʻaogaina lelei ma le lelei o le puleaina o le mana.

lua-mana fesiitaiga otometi ki

+86 13291685922
Email: mulang@mlele.com